maanantai 13. syyskuuta 2010

Guten morgen alles!

Jiihaa! Taas on maanantai-aamu ja uusi viikko lähtenyt käyntiin. Mahtavaa! Jälleen kerran saa nauttia raikkaasta syys-säästä. Aurinko paistaa ja maa on vähän kostea yön jäljiltä *nuuhkaisee syvään ja huokaisee nautinnosta*

Viime viikko oli aika huima. Tapahtui paljon ja olen ehtinyt hoitaa kiinteistökauppaa, äänittää biisin studiolla, ajella ruokakuljetuksia, työskennellä Tampereella, nyplätä koruja ja viettää aikaa ihanan kummityttömme kanssa. Tällä viikolla on tarjolla hengailua mahtavan kummipoikani kanssa (toivottavasti ainakin), lisää korunypläystä, kiinteistöhommia ja näköjään kissan kanssa leikkimistä (karvaturri tuli epätoivoisena kiehnäämään jalkoihin kun sen mielestä ruoka-aikaa pitäisi ehdottomasti aikaistaa!).

Eilinen nukkumaanmeno vähän venähti kun iski inspiraatio väsäillä koruja. Laitankin tähän kuvia niistä..


Kaulakoru ihanalle pikkulinnulleni <3













Kaksi sormusta (joista se oikeanpuoleinen piti olla mulle mutta ei siitä tullutkaan kovin maskuliininen)
















Ja päivän neljäs koru, joka oli aikamoisen tappelun tulos. Noi kaksi sydäntä muistuttavaa väännöstä alhaalla keskellä oli harvinaisen vaikeita tehdä! Oon joskus aikaisemmin kokeillut niitä ja polttanut käämini kokonaan. Olen valitettavasti perfektionisti ja siitä kärsin niin minä kuin kaikki omaisetkin :)












Viime viikolla sisäinen ituhippini heräsi taas kun löysin pusillisen parsakaalin siemeniä hedelmäkoristamme (miten ne ovat sinne joutuneet on mysteeri). Ne on kuulemma ihan huipputerveellisiä kun ne idättää. Nyt olen idättämässä. Niitä saa vaan idättää joku neljä vuotta ennenkuin sieltä tulee mitään. Nyt alkaa vähän pilkottaa jotain iduntynkää mutta pitkä matka taitaa olla vielä edessä.

Sinimailasta on kiva idättää koska siitä saa just tarpeeksi ituja pärjätäkseen sen aikaa kun seuraavat siemenet itää. Pakko kuitenkin muistuttaa että noi tänhetkiset parsakaalin idut on ehkä ainoa ituhippinen asia jota parhaillaan harrastan. Muuten ruokavaliomme perustuu perussuomalaiseen dieettiin. Tällä viikolla aion kuitenkin palata tiettyihin terveyskuvioihin ja alan ainakin syömään aamupalani smoothien muodossa.

Tässä idätysvekottimeni ja reilu (hyvin reilu) viikko sitten tekemäni mansikka-banaani-suklaa-smoothie...namnam!

Pakko sanoa että tää blogin pitäminen on aikas terapeuttista hommaa! :) On hauskaa kertailla viikon tapahtumia itsekseen ja samalla liittää tarinaan työnsä tuloksia kuvien muodossa.

Yours truly (tämä tuntuu hassulta kirjoittaa koska aktiivisin lukijani taidan olla minä itse :D),

Henkkalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti