torstai 23. syyskuuta 2010

Kiirettä on pitänyt :)

Tuntuu siltä, että olisi saanut tosi paljon aikaiseksi kun on ollut menossa koko ajan. Viimeiseen pariin viikkoon on mahtunut studiolla työskentelyä, promokuvausta, tappelua työnantajan kanssa, kiinteistökauppaa, korujen nypläystä, tulevaisuuden suunnittelua kaverin kanssa, sämpylöiden leipomista, laatuaikaa rakkaani ja rakkaan kissan kanssa, elämäntapavalmennusta, valokuvausta ja kuntotesti.

Aika paljon olen viettänyt aikaa pihdit heiluen ja hopealanka sauhuten. Vuorotellen väsännyt omia koruja ja pääsuunnittelijamme luomuksia...

Tässä aluillaan oleva vuorikristalli-riipus..
Jokaikinen lenksu, rengas ja punos on tehty käsin..
Erityisen ylpeä olen tästä yksityiskohdasta :)

Ja tadaa!

Valmis koru..

Tarkoituksena olisi jossain vaiheessa yhdistää voimat pikkuveljeni kanssa, joka tietää ehkä kaiken mitä kivistä voi tietää. Olisi hauska nypeltää koruja, joilla olisi erilaisia ominaisuuksia...yksi koru puhdistaa mieltä ja toinen avaa silmiä. Yay.


Puuhastelin kasaan myös rannekorun mallia "boxchain". Tämän kanssa vierähti kivasti 6 tuntia ja seitsemän kiloa hermoja..


Tein ensimmäistä kertaa korun aidosta hopeasta. This shit is the real shit!




Kuten kaikissa muissakin koruissa, jokaikinen rengas ja lukko on taivuteltu hopealangasta käsin (pihtejä välillä käyttäen)

Puuhasteltiin myös keittiössä ja lopputuloksena pari levyllistä sämpylöitä. Eniromaisen hyviä! Tarkkaa ohjetta en osaa paljastaa koska pääkokkina toimi tällä kertaa avopuolisoni. Taikinaan hän kuulemma sotki niin tomaattimehua kuin pestoa. Maku oli TODELLA hyvä! 


Leipäkone hoiti suurimman osan leipomisesta mutta silti saatiin aikamoinen kaaos aikaiseksi :)




Ja tässä viimeiset kaksi sämpylää..

Elämä on ihanaa...


- Henkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti